Galaxy Note 7 in Nederland: eerste levering vanaf 10 oktober

Iets eerder dan verwacht gaat Samsung de Galaxy Note 7 ook in Nederland uitleveren: vanaf 10 oktober worden de eerste exemplaren hier verscheept.

galaxy-note-7-hands-on-2-wm Galaxy Note 7 in Nederland: eerste levering vanaf 10 oktober

Ruim een week geleden spraken wij de verwachting uit dat de Galaxy Note 7 pas eind oktober in Nederland geleverd zal gaan worden. Samsung zelf laat nu weten dat tenminste gebruik(st)ers met een voorbestelling hun exemplaar al vanaf 10 oktober kunnen verwachten.

Daarmee lijkt de vertraging van de Galaxy Note 7 op de Nederlandse markt dus beperkt te blijven tot bijna exact één maand, althans, voor toestellen die in de pre-order fase besteld zijn. De oorspronkelijke release van het toestel – alvorens deze werd opgeschort – had op 9 september moeten plaatsvinden.

Samsung zelf stipt aan dat het nog niet duidelijk wanneer de Galaxy Note 7 daadwerkelijk in de Nederlandse winkels zal belanden voor consumenten die de telefoon niet in de pre-order periode bestelden.

Wie zijn of haar Galaxy Note 7 al eerder bestelde, en deze dus vanaf 10 oktober kan verwachten, krijgt ter compensatie van de wachttijd een 128 GB microSD kaartje cadeau. Daarmee kun je de toch al riante standaard opslagcapaciteit van 64 GB mooi aanvullen tot een handige 192 GB.

Zodra we weten wanneer de Note 7 ook voor niet-voorbestellers verkrijgbaar zal zijn, lees je dit natuurlijk hier op GalaxyClub.nl. Wil je van ons eeen mailtje ontvangen wanneer ook jij de Note 7 daadwerkelijk kunt kopen? Schrijf je dan in voor onze notificatieservice:

Reacties

  1. Sebastiaan zegt

    Ik heb nog geen bericht ontvangen van Samsung zelf over de nieuwe leverdatum.

    Daarnaast lees ik vandaag dat er nieuwe problemen zijn met de batterij van de note7.

    Ik ben benieuwd wanneer ik daadwerkelijk een goede telefoon in mn handen zal hebben. 🙂

Praat mee