Galaxy C9 met 6-inch display gespot op Zauba import lijst

Volgens verschillende geruchten is Samsung al een tijdje bezig met de ontwikkeling van een gloednieuwe smartphone in de Galaxy C serie onder de codenaam ‘Amy’. Destijds kwamen we er al achter dat het hier gaat om de Galaxy C9 (SM-C9000) maar vanochtend kregen we via Sammobile nieuwe informatie binnen omtrent de Galaxy C9.

Op de nieuwe Zauba import lijst (de website voor alle import en export producten in en uit India) zien we onder andere dat de Galaxy C9 een 6-inch display heeft en dat het toestel voor een adviesprijs van ongeveer $225,- over de toonbank gaat. Verder specificaties zijn helaas nog niet beschikbaar.

Image-2016-09-21-at-7.40.17-AM Galaxy C9 met 6-inch display gespot op Zauba import lijst

Opvallend is dat in het vorige Zauba lijstje de SM-C9000 nog met een 5.7-inch display stond aangegeven. Het is niet helemaal duidelijk of Samsung nou heeft besloten om het toestel alsnog wat groter te maken of dat de vorige vermelding simpelweg een foutje bevatte.

Wat betreft de prijs, daar kunnen nog wat vraagtekens bij worden geplaatst. Een adviesprijs van $225,- lijkt vooralsnog wat aan de lage kant gezien de 3 maanden oude Galaxy C7 momenteel voor $280,- over de toonbank gaat.

Of we ook een officiële Nederlandse release van de Galaxy C9 kunnen verwachten valt nog te bezien aangezien de twee voorlopers – Galaxy C5 en C7 – momenteel alleen via importsites te bestellen zijn in Nederland.

Galaxy deal tips

Praat mee