Unbranded Galaxy Note 4 krijgt security patch augustus (update 25-8: Vodafone ook)

Voor de unbranded Galaxy Note 4 is Samsung’s security patch van de maand augustus beschikbaar. Update 25-8: ook Vodafone’s Note 4 krijgt nu deze update.

galaxy-note-4-augustus-patch-gc Unbranded Galaxy Note 4 krijgt security patch augustus (update 25-8: Vodafone ook)

Voor de Galaxy Note 4 die niet direct bij een provider werd aangeschaft is vanaf vandaag een nieuwe update beschikbaar. De update brengt vooral de beveiligingspatch van de maand augustus naar het toestel.

Na het uitvoeren van de update – firmwareversie XXS1DPH1 (Vodafone: XXS1DPH6) – zie je in het Toestel-info scherm, dat bij Niv. Android-beveiligingspatch nu de datum 1 augustus vermeld word. Dat wil zeggen dat er, alleen alleen in de patch van augustus, 56 fixes van Google zelf en 8 fixes van Samsung worden uitgevoerd.

Eerder deze maand kregen juist de branded – Vodafone en T-Mobile – toestelversies van de Galaxy Note 4 nog een update met de patches van de maand juli. Wanneer zij de update met de augustus patches krijgen, kunnen wij niet voorspellen.

Heb jij deze update al op jouw Galaxy Note 4 uitgevoerd? Merk jij nog andere verschillen?

(Dank, JdW et al)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

  1. Angelo Jansen zegt

    Ik had gehoopt dat het probleem met de batterij opgelost werdt. Na de vorige update werkte mijn telefoon niet meer als het batterijpercentage onder de 45% kwam. Dan springt de telefoon continu uit en aan zonder door te starten. Moet batterij verwijderen om deze cyclus te onderbreken.
    Nu gebeurd dit bij +/- 30% batterij.
    Voor de update gebruikte mijn telefoon de gehele batterij tot aan de 1%.

Praat mee