Unbranded Galaxy A5 uit 2015 krijgt juli security patch, nog geen Marshmallow

De eerste generatie Galaxy A5 uit 2015 – de unbranded toestelversie, wel te verstaan – krijgt nu een update met de nieuwste beveiligingspatches van de maand juli. Android 6.0.1 Marshmallow is nog niet aan boord.

samsung-galaxy-a5-android-lollipop-update-preview Unbranded Galaxy A5 uit 2015 krijgt juli security patch, nog geen Marshmallow

De unbranded Galaxy A5 die nog even bij Android Lollipop blijft

Vlak voor het weekend meldden wij hier nog dat Samsung begonnen is met het uitrollen van de update naar Android 6.0.1 Marshmallow voor de Nederlandse Galaxy A5 uit 2015. En inderdaad, voor Vodafone’s branded toestelvariant is die update nu beschikbaar.

Heb je jouw Galaxy A5 níet direct bij Vodafone aangeschaft, dan krijg je deze week óók een update – maar geen Android Marshmallow. Wel aan boord van firmwareversie XXS1BPG3 zijn alle security patches van de maand juli. Het Android besturingssysteem blijft nog even bij versienummer 5.0.2.

Ondanks deze update, denken wij toch dat ook voor de unbranded Galaxy A5 de update naar Android 6.0.1 niet lang meer op zich zal laten wachten – maar de update die vandaag of morgen op jouw toestel binnenrolt? Nee, dat is ‘m nog niet.

Beste Galaxy A5 deals per provider

Reacties

  1. Thomas zegt

    Hoe kan het nou dat vodafone de update al wel uit kan rollen maar samsung zelf nog niet? Ze hebben die update toch zelf gemaakt :p

  2. Tim zegt

    Na 3 Samsung’s te hebben, wat een traag en saai updatebeleid! Ik denk toch overtestappen op nexus of don’t kill my Iphone. Ik liet de 5C liggen voor de Alpha vorig jaar xD

Praat mee