Uitrol Marshmallow update Galaxy Tab S gestart (in Duitsland)

Bij onze Oosterburen rolt momenteel de langverwachte update naar Android 6.0.1 Marshmallow voor de Galaxy Tab S het land – en de tablet – binnen.

samsung-galaxy-tab-s-10-5-marshmallow-de-2-1024x640 Uitrol Marshmallow update Galaxy Tab S gestart (in Duitsland)

Vorige week nog ontstond er flink wat verwarring, toen Samsung Nederland liet weten dat de Marshmallow update niet meer naar de Galaxy Tab S serie zal komen – kort daarop gevolgd door onze ontdekking dat de update wel degelijk in de plannning zit. Wie toch nog twijfelde, kan nu gerust zijn: de update wordt daadwerkelijk uitgerold, as we speak.

Op de Duitse uitvoering van de Galaxy Tab S 10.5 met 4G verbinding – de SM-T805 – is de update per direct beschikbaar, zo blijkt. Het bijna 813 MB grote pakket brengt naast de nieuwere versie van het Android besturingssysteem natuurlijk ook een set nieuwe beveiligingspatches.

samsung-galaxy-tab-s-10-5-marshmallow-de-1024x640 Uitrol Marshmallow update Galaxy Tab S gestart (in Duitsland)

Het is nog even afwachten wanneer de update ook kamerbreed in Nederland wordt uitgerold – een eerste melding kregen we al (dank!), maar kunnen dit nog niet zelf bevestigen. In ieder geval komt hiermee een einde aan een lange wachtperiode, en onzekerheid die nota bene door Samsung zelf werd aangewakkerd.

Heb jij de update ook op jouw Nederlandse Tab S? Laat het ons hieronder weten, en vermeld ook even welk model je precies hebt!

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee