Thema tip: Ver-Galaxy-Note-7 nu je al je huidige Galaxy (S6, S7, etc.)

Het duurt nog een paar weken voor de Galaxy Note 7 daadwerkelijk geleverd gaat worden – al kun je ‘m nu al bestellen, natuurlijk. In Samsung’s Theme Store vind je nu al een op de vernieuwde interface van de Note 7 gebaseerd thema.

samsung-galaxy-note-7-grace-thema-tip Thema tip: Ver-Galaxy-Note-7 nu je al je huidige Galaxy (S6, S7, etc.)

Wie nu een Galaxy heeft die toegang heeft tot Samsung’s Theme Store – dus, helaas, niet de Galaxy Note 4 – en graag een scheutje van de vernieuwde interface van de Galaxy Note 7 wil installeren, kan nu het Grace thema voor nop downloaden.

Dit Grace thema biedt niet alleen de nieuwe TouchWiz icoontjes, maar ook het sjieke design van bijvoorbeeld de snelkoppelingen op het notificatiescherm.

Uiteraard is dit slechts een thema, dus verwacht niet de complete, nieuwe interface op je huidige Galaxy. Daarvoor moet je toch echt de Galaxy Note 7 met abonnement of als los toestel kopen. Echter, in tegenstelling tot deze opties, is dit nieuwe thema gewoon volledig gratis.

Je vindt het Grace thema in de Theme Store, al dan niet via DEZE link.

(Dank, Henk!)

Reacties

Praat mee