Samsung Galaxy S5 krijgt update met juli patches (update 18-8: en T-Mobile)

De unbranded Galaxy S5 kreeg onlangs nog een update met de security patches van de maand juni – nu dient zich een update aan met 1 juli als patchdatum. Op Vodafone’s branded S5, om te beginnen. Update 18-8: ook T-Mobile’s S5 krijgt nu dezelfde update.

samsung-galaxy-s5-android-marshmallow-update Samsung Galaxy S5 krijgt update met juli patches (update 18-8: en T-Mobile)

De nieuwe update, vooralsnog alleen beschikbaar op Galaxy S5 toestellen die direct bij Vodafone zijn aangeschaft (‘branded’), brengt firmwareversie XXS1CPG2 (T-Mobile: XXU1CPGI) naar het toestel. Aan boord zijn alle patches die tot en met juli door Google en Samsung werden uitgebracht.

Omdat Vodafone’s Galaxy S5 nog niet lang geleden óók de juni patches kreeg, die nu dus gevolgd worden door de juli patches, gaan we er vanuit dat de unbranded S5 ook de sprong naar deze nieuwste firmwareversie zal gaan maken. Hetzelfde geldt voor T-Mobile’s toestelvariant.

Deze update staat los van de security patches voor de Galaxy S5 Neo en Galaxy S5 Plus, die hun eigen – veelal grillige – schema volgen.

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee