Voorpret: handleiding Samsung Galaxy Note 7 nu online

Het heeft even geduurd, maar nu is hij dan toch beschikbaar: de handleiding van de Galaxy Note 7. Of, voor de juiste liefhebber, 230 pagina’s voorpret.

samsung-galaxy-note-7-handleiding Voorpret: handleiding Samsung Galaxy Note 7 nu online

Het aantal mensen dat de handleiding van hun nieuwe telefoon – de Galaxy Note 7, bijvoorbeeld – daadwerkelijk leest, is ontzettend klein. Tenslotte wijst het overgrote deel van de functies zichzelf. Toch is het altijd aardig om de gebruikelijke, grappige details door te spitten. Op dit moment is de handleiding al beschikbaar in het Engels (PDF), Duits (PDF) en Frans (PDF). Een Nederlandse versie (update, dank Marcus) is er inmiddels ook (PDF).

Zo kunnen we in de handleiding van de Galaxy Note 7 lezen, dat het toestel inderdaad waterbestendig is tot een half uur op anderhalve meter diepte. Echter, Samsung wijst er nog eens op dat dit specifiek gaat om stilstaand, schoon water. Als je je biertje over het toestel laat vallen, of ‘m in de zee hebt gegooid, dien je ‘m zo snel mogelijk af te spoelen met schoon water.

samsung-galaxy-note-7-inhoud-doos Voorpret: handleiding Samsung Galaxy Note 7 nu online

Tevens zien we bevestigd dat Samsung bij de Galaxy Note 7 een micro-USB connector levert, zodat je niet al je bestaande kabels hoeft weg te gooien, alleen omdat het toestel zelf over een USB type-C aansluiting beschikt – al kan dit per regio nog verschillen.

Reacties

Praat mee