Samsung Galaxy Note 4 krijgt security patches van juli (T-Mobile, Vodafone)

Augustus is net van start, dus hoog tijd voor de update die de security patches van de maand juli naar de Galaxy Note 4 brengt. Als eerste komende de branded toestellen van Vodafone en T-Mobile aan de beurt.

galaxy-note-4-juli-patch-update Samsung Galaxy Note 4 krijgt security patches van juli (T-Mobile, Vodafone)

De juli patch update op de unbranded Galaxy Note 4 (nog niet in NL beschikbaar)

Voor de Galaxy Note 4 modellen van zowel Vodafone als T-Mobile wordt op dit moment in Nederland een firmwareupdate uitgerold met respectievelijk versienummers XXU1DPG2 en XXS1DPG2. Het gaat hier onder meer om recentere beveiligingspatches, die nu tot en met patchdatum 1 juli bijgewerkt worden.

Voor de unbranded Note 4 laat de update – die wat groter zal zijn (zie afbeelding hierboven), omdat er nog meer optimalisaties in zitten – nog even op zich wachten. Toch krijgt ook die toestelversie hopelijk spoedig een vergelijkbare update. Uiteraard laten we het weten, zodra het zover is.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

 1. JdW zegt

  De unbranded versie is vandaag online gekomen:

  Changelist: 7733605
  Build date: Fri, 29 Jul 2016 12:40:25 +0000
  Security Patch Level: 2016-08-01
  PDA: N910FXXS1DPH1
  CSC: N910FPHN1DPE1

Praat mee