Samsung bevestigt Gear S3 launch evenement later deze maand

De afgelopen weken hebben we hier en daar al geruchten voorbij zien komen omtrent de volgende generatie smartwatches van Samsung. Zo zou de Gear S3 volgens onder andere Sammobile in drie varianten (toeval?) op de markt komen, onder de namen Gear S3 Classic, Gear S3 Frontier en Gear S3 Explorer.

gear-s3-invite Samsung bevestigt Gear S3 launch evenement later deze maand

Een paar dagen terug kregen we via een teaser al te horen dat Samsung van plan was om de Gear S3 tijdens de IFA 2016 in Berlijn te betrekken, maar zojuist kregen we – via niemand minder dan Sammobile – bevestiging dat Samsung de Gear S3 officieel gaat onthullen, ergens later deze maand!

Om precies te zijn, de onthulling zal plaats vinden in Berlijn vlak voor het IFA evenement op 31 Augusts om 18:00 CET (dus 19:00 Nederlandse tijd)!

Wat betreft de gear S3 zelf, we weten dat het apparaatje zich zal richten op mensen met een actieve lifestyle vanwege de integratie van een GPS module, snelheidsmeter, barometer en zelfs een altitude meter. Daarnaast zal de gear S3 net als haar voorganger waarschijnlijk rond zijn met een roterende ring om het frame heen.

Galaxy deal tips

Praat mee