Kijk de lancering van de Samsung Gear S3 live

De onthulling van Samsung’s nieuwe smartwatch, de Gear S3, is vandaag vanuit Berlijn live te volgen.

samsung-gear-s3-onthulling-live-volgen Kijk de lancering van de Samsung Gear S3 live

Vanaf vanmiddag 18:00 geht es los: Samsung’s Talk about 3 evenement, dat in Berlijn gehouden wordt, en waar de Gear S3 het levenslicht zal zien. Met de Gear S2 oogste Samsung vorig jaar veel lof, dus de verwachtingen rond de opvolger zijn aardig hooggespannen.

Met de Gear S3 houdt Samsung vast aan het inmiddels vertrouwde ronde design, een draaiende ring voor de bediening incluis. Er worden drie uitvoeringen van het horloge verwacht: een ‘normale’, een Classic, en een Frontier.

Je kunt het gehele evenement – waar mogelijk ook nog één of meerdere nieuwe tablets zullen worden onthuld – live volgen (vanaf 18:00):

Galaxy deal tips

Praat mee