Security patches van juli: Samsung Galaxy J5, Galaxy J5 (2016), en juni: Galaxy S3 Neo

De afgelopen dagen kwamen op een aantal Samsung telefoons updates binnen met de security patch van de maand juli en juni. Bijgewerkt worden de eerste generatie Galaxy J5, de Galaxy J5 (2016) en de Galaxy S3 Neo.

galaxy-j5-j5-2016-s3-neo-juni-security-patch-update Security patches van juli: Samsung Galaxy J5, Galaxy J5 (2016), en juni: Galaxy S3 Neo

De Galaxy J5 uit 2015 krijgt een update naar firmwareversie XXS1APG1. Deze bevat nog geen Android 6.0.1 Marshmallow. Hoewel die update elders al op de Galaxy J5 beschikbaar is, moeten we hier in Nederland nog even geduld hebben – maar in de tussentijd is het toestel dus wel geheel bijgewerkt op beveiligingsgebied, met een patchdatum van 1 juli.

Zijn nieuwere broer, de Galaxy J5 (2016), draaide natuurlijk al sinds de lancering op Android Marshmallow, en krijgt nu dus zijn eerste, echte security patch update. Firmwareversie XXU1APG1 houdt de telefoon logischerwijs op Android 6.0.1, maar zorgt dat het Niveau Android-beveiligingspatch (in Instellingen -> Toestel-info -> Software-info) bijgewerkt wordt naar 1 juli.

En dan is er de Galaxy S3 Neo, die inmiddels alweer meer dan twee jaar geleden op de markt kwam. Dit toestel krijgt een update naar firmwareversie XCSAPG6 (dank, Jovan!). Hoewel dit toestel geen verdere updates van het Android systeem krijgt – versie 4.4.2 blijft 4.4.2. Maar ook hier brengt de update in ieder geval nieuwe security patches tot en met die van de maand juni

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. jovan zegt

    hallo michel een kleine aanpassing! ik heb niv. android-beveiligingspatch 2016-06-01 dus de juni patch op de samsung galaxy s3 neo!
    groet jovan

Praat mee