Gear S2 en Gear S2 Classic worden goedkoper, krijgen update

Dankt Samsung de Gear S2 en Gear S2 Classic af, nu ze net de Gear S3 officieel heeft onthuld? Driewerf neen, dus.

samsung-gear-s2-en-s2-classic-officieel Gear S2 en Gear S2 Classic worden goedkoper, krijgen update

De Gear S2 en Gear S2 Classic, die de komende tijd nog gewoon te koop zijn

De Gear S2 en S2 Classic zijn pas een jaar op de markt. En hoewel ze gezelschap krijgen van de Gear S3 Classic en Frontier, zijn ze alles behalve achterhaald. Dankzij hun iets compactere behuizing zullen voor menigeen zelfs aantrekkelijker blijven. In de praktijk betekent dit alles, dat ze niet uit de winkels verdwijnen, maar wel in prijs gaan dalen – al weten we nog niet hoevel.

Verder komt de nieuwere software van de Gear S3 ook naar de Gear S2, zodat deze qua functionaliteit ook het komend jaar niets te kort zal komen. En wie nu een S2 of S2 Classic heeft, kan zich dus verheugen op een significante update van het Tizen besturingssysteem, later dit jaar, naar versie 2.3.2.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee