Galaxy Note 7 komt ook als ‘Injustice Edition’ a.k.a. Batman-versie

In Nederland ligt de Galaxy Note 7 nog niet eens in de schappen, elders duikt ‘ie al in een Batman-variant op. Of, om precies te zijn: als Injustice Edition.

galaxy-note7-injustice-ed-2 Galaxy Note 7 komt ook als 'Injustice Edition' a.k.a. Batman-versie

Vanuit China komen de eerste foto’s overgewaaid van de Galaxy Note 7 in een zwart jasje met Batman logo. Eerder dit jaar werd de Galaxy S7 Edge al in een soortgelijke uitvoering op de markt gebracht. De Note 7 Injustice Edition heeft niet alleen een aparte print op de behuizing – het toestel wordt straks ook geleverd met een exclusief thema, met veel zwart.

Zoals gebruikelijk, is het maar de vraag of deze Galaxy Note 7 ooit in (de buurt van) Nederland te koop zal zijn. Traditiegetrouw brengt Samsung dit soort toestelvarianten in beperkte oplages in een select groepje markten uit. Maar de echte Batman-fan kan en mag natuurlijk altijd hopen.

(via)

Praat mee