Mogelijk toch Marshmallow update voor de Galaxy Tab S (update: bevestigd, zelfs)

Nieuwe uitspraken spreken recente uitspraken van Samsung tegen: mogelijk krijgt de Galaxy Tab S wel degelijk een update naar Android 6.0.1 MarshmallowUpdate: inmiddels kunnen wij zelfs bevestigen dat de Tab S inderdaad de update krijgt. Zie onderaan dit bericht voor meer infomatie.

galaxy-tab-s-marshmallow-update-griekenland Mogelijk toch Marshmallow update voor de Galaxy Tab S (update: bevestigd, zelfs)

Vlak voor het weekend betrapten wij Samsung zelf op de uitspraak dat de Galaxy Tab S géén update naar Android Marshmallow meer krijgt. Dit, in tegenstelling tot eerder opgeduikelde benchmarktests en andere geruchten.

Nu zijn Samsung’s lokale sociale mediateams niet altijd even goed geinformeerd, of anders gezegd: Samsung Griekenland heeft een andere memo gekregen dat Samsung Nederland, en beweert dus dat de Tab S wél de update naar Marshmallow gaat krijgen.

Wie er gelijk heeft? Alleen de tijd zal het leren. De mannen van Sammobile weten in ieder geval te melden dat Samsung achter de schermen op dít moment nog bezig is met nieuwe firmwares voor de Galaxy Tab S, en dat het hier mogelijk wel degelijk om de update naar Android 6.0.1 gaat. Hopelijk kunnen zij dit t.z.t. daadwerkelijk bevestigen.

Voor nu mogelijk duidelijk zijn dat het recente bericht over het schrappen van de update helemaal niet zo correct kan zijn – Samsung is het met zichzelf vooralsnog niet eens.

Update: uit het opduiken van de echte, officiele, gereviseerde handleiding (PDF) van de Galaxy Tab S met Android 6.0.1 Marshmallow valt nu definitief op te maken dat de update eraan komt.

galaxy-tab-s-marshmallow-manual-1024x596 Mogelijk toch Marshmallow update voor de Galaxy Tab S (update: bevestigd, zelfs)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee