Video: Grace UX van de Galaxy Note 7 versus TouchWiz op de Galaxy S7

Netjes op video is te zien hoe de vernieuwde Grace interface van Samsung’s Galaxy Note 7 zich verhoudt tot de vertrouwde TouchWiz versie op de Galaxy S7.

galaxy-note-7-touchwiz-grace-ux-versus-galaxy-s7 Video: Grace UX van de Galaxy Note 7 versus TouchWiz op de Galaxy S7

Samsung heeft voor de aankomende Galaxy Note 7 een ietwat vernieuwde versie van haar TouchWiz interface – bijgenaamd Grace UX – in de planning. Deze konden we onlangs al bewonderen in een Italiaanse preview. De video van vandaag is Engelstalig, en dus voor menigeen toegankelijker, en bovendien kunnen we de nieuwe interface – voor de goede orde: getoond op een Note 5 – vergelijken met de vertrouwde TouchWiz zoals deze onder meer terug te vinden is op de Galaxy S7.

De Pakistaanse Youtubert XeeTechCare legt in ieder geval beide telefoons – Note 5 en S7, dus – naast elkaar, en toont ook een aantal nieuwe praktische en visuele snufjes die dus straks op de Galaxy Note 7 te vinden zijn. Het grootste verschil in een notendop: de nieuwe interface ziet er een stuk volwassener uit, en laat weer een stukje van TouchWiz’ oorspronkelijke bonte, kermisachtige uitstraling achter zich – al was dat laatste natuurlijk (deels) al te verhelpen sinds Samsung de Theme store toevoegde op recente Galaxy telefoons.

Wil je weten hoe het allemaal precies zit? Schenk iets te drinken in, en kijk de hele onderstaande video:

(bron)

Praat mee