Video op Samsung’s eigen website bevestigt IP68 certificatie Galaxy Note 7 en andere features

Een korte video die te vinden is op Samsung’s eigen website bevestigt dat de Galaxy Note 7 – net als de Galaxy S7 – tegen een flinke plens water kan.

samsung-galaxy-note-7-waterdicht Video op Samsung's eigen website bevestigt IP68 certificatie Galaxy Note 7 en andere features

Op Samsung’s Koreaanse website laat een speciale Note pagina op de achtergrond een stukje video zien waarin hints naar een aantal eigenschappen van het toestel te zien zijn (update: ook via haar YouTube kanaal heeft Samsung Korea de video gelanceerd). Op een rijtje zien we verwijzingen naar een vingerscanner en andere beveiligingsopties, een pen, telefoons die in het water vallen, en een rijtje getallen van één tot en met vijf gevolgd door een vraagteken.

Echte verrassingen zijn er niet in de het 13 seconden durende filmpje te zien, maar het is natuurlijk altijd leuk als prettige eigenschappen van de Galaxy Note 7 – zoals IP68 certificatie: stofdicht, en bestand tegen onderdompeling in anderhalve meter water gedurende een half uur – door Samsung zelf alvast bevestigd worden.

samsung-galaxy-note-7-numbering-1024x394 Video op Samsung's eigen website bevestigt IP68 certificatie Galaxy Note 7 en andere features

De officiële lancering van de Galaxy is gepland voor volgende week dinsdag, tijdens een Unpacked evenement dat in New York plaatsvind – Nederlandse tijd: 17:00. De Galaxy Note 7 pre-order start diezelfde dag nog, maar een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Praat mee