Lancering Samsung Level Active oortelefoontjes nabij

Recent lanceerde Samsung al de Gear IconX oortelefoontjes zonder draad. Maar de categorie ‘oortelefoontjes-om-mee-te-sporten’ wordt zeer spoedig nog verder uitgebreid met de Level Active.

samsung-level-active-1 Lancering Samsung Level Active oortelefoontjes nabij

De Level Active was een tijdje geleden al uitgelekt via de FCC, maar nu zien we ‘m opduiken op Samsung’s eigen website in de VS. In tegenstelling tot de Gear IconX, werkt de Level Active weliswaar draadloos via Bluetooth verbinding, maar je hebt er wel een telefoon bij nodig.

Dankzij een nanocoating is de Level Active bestand tegen zweet en regen, en via de Level app op je telefoon kun je ook informatie krijg over tijd en je afgelegde afstand, aldus het woordje Active in de benaming. Natuurlijk duidt ook het design zelf op een sportief gebruik.

Samsung heeft de Level Active, op het plaatsen van een productpagina hier en daar na, nog niet officieel in de schijnwerpers gezet. Mogelijk gebeurt dit volgende week in het kielzog van de Galaxy Note 7, mogelijk staat hij compleet los van dat toestel, en volgt een echte onthulling op een ander moment. Een adviesprijs zagen we nog niet, maar bij een aantal retailers circuleren prijsindicaties rond de 70 à 80 euro – kleurtechnisch is er vooralsnog keuze uit een witte en een zwarte variant.

Galaxy deal tips

Praat mee