Samsung Galaxy Tab S krijgt spoedig update naar Android Marshmallow

Verschillende hints duiken op dat Samsung’s eerste generatie Galaxy Tab S spoedig dan toch de langverwachte update naar Android 6.0.1 Marshmallow gaat krijgen.

samsung-galaxy-tab-s-android-6-marshmallow-update-1024x810 Samsung Galaxy Tab S krijgt spoedig update naar Android Marshmallow

De Galaxy Tab S – in zowel de 10,5 als de 8,4 inch variant –  is een generatiegenoot van de Galaxy S5, die de update naar Android Marshmallow al lang en breed achter de kiezen heeft. Dát de Tab S deze update krijgt lijkt dus logisch, maar tot nu toe ontbrak ieder spoor hiervan.

Nu hebben de insiders van Sammobile vernomen dat de Galaxy Tab S toch spoedig de sprong naar Androdi 6.0.1 kan gaan maken. Deze informatie wordt bovendien ondersteund door het opduiken van testresultaten in de GFXBench database, waar de Tab S 10.5 met een door Samsung aangepaste Android versie 6.0.1 zijn testrondjes draaide.

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Kees zegt

  Dit is voor mij de reden geweest om 2 weken geleden over te stappen van een Tab Pro 10.1 naar een ipad Air 2 64gB.
  Wat een verademing, geen lags meer, super snel, Safari wel 5x sneller dan chrome op een Samsung., alles draait veel soepeler en de apps zijn beter dan in android.
  Na 4 dagen kreeg ik al een update naar IOS 9.3.3.zonder problemen gedownload en alles werkte gelijk weer zelfs zonder een reboot. Op de Tab Pro in 2 jaar nooit een android update gehad alleen 1 keer een patch voor Stagefright.
  Ik ben van alle Samsung update ellende af. Veel sterkte met wachten.

 2. Baas zegt

  We hebben als bedrijf allemaal samsung tablet’s en al eens contact gehad met de fabrikant en bij de tweede keer werd er duidelijk gezegd dat we dan beter een nieuw tablet konden kopen van Samsung. We hebben nu dan eindelijk de update,zoals het nu lijkt, maar de volgende keer gaan we zekers een ander merk aanbieden zoals de nexus of een ipad. Ook security update’s zijn er gewoon niet en samsung laat zijn klanten aan hun lot over.

  BlackBerry is zelfs sneller met Android update’s dan Google en dat is op dit moment een kleine speler. Ze hebben genoeg geld voor licensies anders moeten ze net al BlackBerry gewoon tientjes meer vragen voor maandelijkse update’s en hotfixes. BlackBerry bewijst dat het wel kan. Mocht BlackBerry ooit met een tablet komen dan zullen we die zekers aanschaffen. Verzonden van mijnBlackBerry Priv

Praat mee