‘Samsung Galaxy Note 7 prijs in Europa: vanaf € 849,-‘

Samsung nieuwe Note, de Galaxy Note 7, ligt straks mogelijk in de winkels te liggen voor een prijs voor een los toestel vanaf € 849,-.

samsung-galaxy-note-7-foto-1-1024x662 'Samsung Galaxy Note 7 prijs in Europa: vanaf € 849,-'

Dit voorjaar kwam Samsung’s veelgeprezen Galaxy S7 Edge op de markt met het stevige prijskaartje van € 799,-. Dit weerhield het toestel er niet van een flink verkoopsucces te worden. Traditioneel is het echter een Note waar Samsung ieder jaar de hoofdprijs aanhangt. Insiders van Sammobile bevestigen onze eerdere Galaxy Note 7 prijs schattingen, en noemen een adviesprijs van € 849,-.

Daarvoor krijg je dan wel een 5,7 inch telefoon met twee gebogen edge schermen, én de S Pen stylus met bijbehorende features. En in tegenstelling tot de met 32GB uitgeruste S7 Edge, stopt Samsung in de Galaxy Note 7 mogelijk direct 64GB opslagruimte, én een USB type-C aansluiting, zodat je voor de hoge prijs in ieder geval duidelijk extra snufjes en features krijgt.

Eerdere geruchten over een milder geprijsde ‘Lite’ variant van de Note 7 werden sindsdien niet bevestigd, en ook een toestelversie zonder edge scherm – een platte, zogezegd – lijkt niet in Samsung’s definitieve planning voor te komen.

Als het toestel straks daadwerkelijk verkrijgbaar is, kun je natuurlijk bij ons de prijzen voor een losse Galaxy Note 7 vergelijken, of – als je niet in één klap zoveel geld op tafel wilt leggen – alle aanbiedingen voor een Galaxy Note 7 met abonnement checken. Wil je van ons een berichtje ontvangen zodra het toestel echt in Nederland te bestellen is? Schrijf je dan in voor onze emailnotificatie:

Reacties

Praat mee