Samsung Galaxy Note 7: de stand van zaken (meer plaatjes, details, specs)

Met nog ruim een week te gaan tot de officiële lancering van de Galaxy Note 7 maken een laatste set plaatjes – en nog wat meer screenshots van de irisscanner – een einde aan het laatste beetje mysterie rond het toestel.

galaxy-note-7-zilver-1024x359 Samsung Galaxy Note 7: de stand van zaken (meer plaatjes, details, specs)

Via een Zuid-Koreaans forum is een complete set persrenders opgedoken van de Galaxy Note 7 in blauw, goud en zilver. Niet alleen de reeds bekende voor- en achterzijdes zijn te zien – S Pen incluis – maar ook de zijkant én een perspectief schuin van voren. Met andere woorden: samen met de eerder uitgelekte afbeeldingen heeft het uiterlijk van de Note 7 géén geheimen meer.

galaxy-note-7-blauw-1024x353 Samsung Galaxy Note 7: de stand van zaken (meer plaatjes, details, specs)

Ook weinig verrassingen biedt de waarschijnlijk opvallendste nieuwe feature van het toestel, de irisscanner. Wij voorzagen al maanden geleden dat de Galaxy Note 7 er eentje krijgt, en uit schermafbeeldingen gepubliceerd door AndroidAuthority blijkt tot in detail hoe deze werkt.

Verder lijkt inmiddels duidelijk dat de Galaxy Note 7 – in tegenstelling tot geruchten eerder dit jaar – definitief géén 4000 mAh accu zal krijgen. Via wederom een Zuid-Koreaanse website duikt vroegtijdig een webshopvermelding van de Note 7 op, waar te lezen valt dat de telefoon een batterij heeft met een capaciteit van 3500 mAh. Uiteraard is dit nog steeds geen kleine accu, maar wel – mits correct – 100 mAh minder dan de indrukwekkende accu van de Galaxy S7 Edge.

samsung-galaxy-note-7-accu-capaciteit Samsung Galaxy Note 7: de stand van zaken (meer plaatjes, details, specs)

Het duurt op het moment van schrijven nog acht dagen tot Samsung de Galaxy Note 7 echt aan de wereld toont. Diezelfde dag kunt je de Galaxy Note 7 pre-orderen, maar een exacte release- danwel leverdatum is nog niet bekend.

galaxy-note-7-goud-1024x350 Samsung Galaxy Note 7: de stand van zaken (meer plaatjes, details, specs)

Tot zover dit beknopte overzicht van de laatste geruchten en andere nieuwtjes rond en over de Galaxy Note 7. Wil je nu al een blik werpen op de achtergrondafbeeldingen van de Galaxy Note 7, neem dan een kijkje bij AndroidAuthority, die ze op de kop wist te tikken.

Wil jij een bericht ontvangen zodra het toestel echt in Nederland arriveert? Schrijf je dan in voor onze emailnotificatie:

Praat mee