Onbekende Samsung Tablet duikt op in nieuwe FCC notering

Onlangs is er een gloednieuwe – nog niet aangekondigde – Samsung tablet gespot in een lijstje van de Amerikaanse Federal Communications Commission (FCC), een onafhankelijke partij van de Amerikaanse overheid die gaat over draadloze communicatie. Alle nieuwe smartphones, tablets en andere moderne gadget moeten door een zogenaamde FCC keuring heen – die openbaar worden gemaakt – voordat ze in Amerika mogen worden verkocht.

galaxy-tab-fcc-364x540 Onbekende Samsung Tablet duikt op in nieuwe FCC notering

Check de S-Pen opening links onder!

Het gaat hier om modelnummer SM-P585 met een reeks aan draadloze communicatie opties zoals Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2, GPS en LTE. Verder zien we nog een kleine schets van het toestel waar we niet echt iets van af kunnen leiden, lost van het feit dat het toestel waarschijnlijk met een S-Pen is uitgerust.

Nieuwe Note of Tab A 10.1 (2016) met S-Pen?

Een oplettende gebruiker van Sammobile wist ons te wijzen op de mogelijkheid dat de SM-P585 zomaar eens een al bestaande Tab A zou kunnen zijn, maar dan simpelweg met een S-Pen als toevoeging.

Als we kijken naar het modelnummer van de Tab A 9.7 (SM-T550) zien we dat de Tab A 9.7 met S-Pen een soortgelijk nummer heeft als het toestel uit de FCC, namelijk SM-P550. En laat nou toevallig net modelnummer SM-T585 het modelnummer zijn van de Tab A 10.1 (2016) van dit jaar!

De kans dat we hier dus een gloednieuwe Galaxy Note te pakken hebben is vrij klein. Hoogstwaarschijnlijk klopt de redenatie achter de modelnummers hierboven redelijk en hebben we hier te maken met een variant van de Tab A (2016) variant die uitgerust is met een S-Pen.

Galaxy deal tips

Praat mee