Officieel: lancering Galaxy Note 7 op 2 augustus

Samsung heeft nu officieel bekend gemaakt dat de onthulling van de Galaxy Note 7 op 2 augustus plaatsvindt.

wp-1468360302048 Officieel: lancering Galaxy Note 7 op 2 augustus

Via een post op haar eigen blog kondigt Samsung de lancering van de Galaxy Note 7 op 2 augustus aan – conform eerdere geruchten dus. Opvallend aan de aankondiging, is het gebrek aan mysterie. Samsung noemt de Note 7 niet alleen bij naam, maar legt tevens uit wat de reden is voor het skippen van de Note 6. Zoals verwacht, gaat het vooral om het op één lijn brengen van de Note serie met de Galaxy S lijn, die momenteel al bij de Galaxy S7 is aanbeland.

Hoewel er niet wordt ingegaan op de S Pen, benadrukt Samsung dat ook de Galaxy Note 7 zich vooral zal onderscheiden door deze stylus en de bijbehorende features.

Het evenement begint op 2 augustus om 11 uur ’s ochtends in New York. Hier in Nederland is het dan 5 uur in de middag. Tegelijk vinden evenementen plaats in London en Rio de Janeiro. Later in augustus zal het toestel dan echt in de winkels belanden – ook in Europa én Nederland.

Praat mee