‘Nieuwe Samsung Galaxy Tab S3 komt op 1 september’

In de categorie out-of-the-blue komt het gerucht dat Samsung op 1 september de Galaxy Tab S3 zal gaan lanceren.

samsung-galaxy-tab-s2-zwart-2 'Nieuwe Samsung Galaxy Tab S3 komt op 1 september'

De Russische roddelaar Eldar Murtazin laat via Twitter weten dat 1 september de datum is waarop Samsung de volgende generatie high end tablets – lees: de Galaxy Tab S3 – zal lanceren. Het is dan ongeveer een jaar geleden dat de Galaxy Tab S2 in de winkels belandde.

Dat is allemaal helemaal prima en logisch. Echter, tot nu toe ontbreekt letterlijk ieder spoor van deze aankomende Galaxy Tab S3. In verschillende geruchten werd de naam al genoemd, maar keer op keer ging het níet om Samsung’s volgende high end tablet. Met andere woorden: achter de schermen is er nog geen enkele aanwijzing dat Samsung de Tab S3 op deze, toch wel vrij korte termijn wil gaan lanceren.

Mocht Murtazin toch gelijk hebben – en hij heeft vaak gelijk, laten we wel wezen – dan zal het niet lang duren voor de Galaxy Tab S3 toch begint op te duiken in de gebruikelijke databases, benchmarks, en op alle andere plekken waar onaangekondigde apparaten zoal betrapt worden.

Galaxy deal tips

Praat mee