Leuk: aardige persrender van de blauwe Galaxy Note 7

Een uitgelekte persrender biedt een nieuwe perspectief op de koraalblauwe Galaxy Note 7, dit maal inclusief de vernieuwde S-Pen stylus.

samsung-galaxy-note-7-blue-coral-render-1024x849 Leuk: aardige persrender van de blauwe Galaxy Note 7

Eerder al was het Evan Blass die de wereld voorzag van de eerste, officiële afbeeldingen van de Galaxy Note 7. Die toonden de voor- en achterzijde van het toestel, en lieten de S-Pen buiten beschouwing. Een nieuw plaatje uit zijn koker brengt daar verandering in.

Op de bovenstaande afbeelding zien we de blauwe Galaxy Note 7 – pardon, de koraalblauwe Note 7 – inclusief de vernieuwde Enhanced S-Pen. Eveneens in beeld is de USB type-C poort, de koptelefoonaansluiting en de opening waar de S-Pen ingeschoven kan worden.

Eveneens duidelijk zichtbaar is het dual edge scherm dat we kennen van toestellen als de Galaxy S6 Edge en S7 Edge, waardoor de Note 7 vermoedelijk een stuk compacter zal blijken te zijn dan de laatste Note die in ons land uitkwam, de Galaxy Note 4 – ondanks het feit dat beide toestellen over een 5,7 inch schermdiagonaal beschikken.

De Galaxy Note 7 wordt op 2 augustus gelanceerd, en belandt vermoedelijk enige weken daarna in de Nederlandse winkels. Als je een berichtje van ons wilt ontvangen zodra je het toestel daadwerkelijk kunt bestellen in ons land, dan kun je je inschrijven voor onze notificatieservice:

Praat mee