FCC keurt Amerikaanse versies Samsung Galaxy Note 7

Bij de Amerikaanse keuringsinstantie FCC blijken de Amerikaanse toestelversies van Samsung’s Galaxy Note 7 gekeurd te zijn.

samsung-galaxy-note-7-fcc FCC keurt Amerikaanse versies Samsung Galaxy Note 7

De FCC heeft haar kritische blik laten schijnen over de verschillende Galaxy Note 7 varianten bestemd voor onder meer de Amerikaanse providers Verizon, AT&T, Sprint en T-Mobile. Vermoedelijk zijn dit toestelvarianten die uitgerust zijn met Qualcomm’s Snapdragon 821 processor. In Europa verwachten we een Note 7 die zijn berekeningen maakt met een Exynos chip uit Samsung’s eigen keuken – de Exynos 8893.

Met deze keuring is de Galaxy Note 7 weer stapje dichterbij zowel onthulling en release. De eerste vindt plaats op 2 augustus, de laatste volgt mogelijk zeer spoedig daarna – ook in Nederland. Met een prijskaartje van € 849,- is het geen goedkoop toestel, maar daarvoor krijgt je dan wel direct – aldus de geruchten – 64GB uitbreidbare opslagcapaciteit, een irisscanner, een waterbestendige behuizing, een verbeterde S Pen stylus, en mogelijk zelfs 6GB werkgeheugen (maar misschien ook 4GB). Foto’s van de Galaxy Note 7 waren onlangs ook al te zien.

Hoewel we dus nog even geduld moeten hebben tot de Galaxy Note 7 daadwerkelijk te koop is, stijgt de spanning met de dag – zoveel is duidelijk.

Reacties

Praat mee