Eerste Galaxy J1 krijgt firmwareupdate met mei security patch

De eerste generatie van de goedkope Galaxy J1 draait nog op Android 4.4.4 KitKat. Maar qua beveiliging houdt Samsung het toestel aardig bij de tijd, getuige de nieuwe firmware update die vandaag beschikbaar is.

samsung-galaxy-j1-1 Eerste Galaxy J1 krijgt firmwareupdate met mei security patch

De Galaxy J1 die begin 2015 op de markt kwam, krijgt in Nederland vandaag een update naar firmwareversie XCU0APE3. Deze verandert weliswaar niets aan de ietwat oudere versie van het Android besturingssysteem, maar op beveiligingsgebied worden alle recente security patches tot en met die van de maand mei uitgevoerd.

Na het uitvoeren van deze update is de Galaxy J1 dus in ieder geval op dat gebied vrij goed bijgewerkt. De laatste update, die destijds het Stagefright lek compleet dichtte, dateerde van januari dit jaar.

Beste Galaxy J1 deals per provider

Praat mee