Update Oculus app voor Gear VR brengt vernieuwde interface

Een flinke softwareupdate brengt – zoals verwacht – de interface van Oculus’ Rift naar de Gear VR.

gear-vr-nieuwe-interface-oculus-home-2-1-5-update Update Oculus app voor Gear VR brengt vernieuwde interface

Eerder deze week werd duidelijk dat een toekomstige update de Oculus Home app van de Gear VR van dezelfde interface zal voorzien die we ook kennen van de Rift headset. Toen was niet te voorspellen wanneer deze update verwacht wordt. Inmiddels is duidelijk dat het al zo ver is.

Op dit moment rolt dus een update uit die de Oculus Home app naar versienummer 2.1.5 brengt, en de compleet vernieuwde interface met zich meebrengt. Hoewel niet voor het eerst, is dit wel de grootste visuele vernieuwing die Oculus in de app doorvoert. De vrienden-feature, die in het eerder uitgelekte beeldmateriaal nog ontbrak, is in de vernieuwde app wel aanwezig.

De update legt tevens ook direct de vinger op de zere plek wat betreft de VR ervaring van headsets als de Gear VR: in de virtuele omgeving is weliswaar een bar, maar daar heb je praktisch gezien verder helemaal niets aan.

Dat gezegd hebbende, de foto’s:

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Gaetan favier zegt

  Deze update werkt voor geen meter!!
  Home screen werkt, maar ik kan niet browsen of niks.
  Alles overlapt elkaar, buttons werken niet enz…

  Goede raad, zet auto update af en niet updaten. Of je bent er niks meer mee!!!!!

 2. Rolf zegt

  Sinds de update werkt niets meer en heb ik niks meer aan de dure vr bril echt bagger maar ja kan er niet meer mee terug net te laat dus niet updaten als je een s6 hé ’t dat gaat niet goed samsung bedankt

 3. Mila zegt

  Bij mij moet ik steeds updaten maar er gebeurt niks!!!! Zonde van me geld zeg!! Ik baal dat ik er geen gebruik van kan maken!!! Slechte zaak!!!

Praat mee