Samsung start uitrol Marshmallow update Galaxy J5 (in India)

In India is de update naar Android 6.0.1 Marshmallow van start gegaan voor de eerste generatie Galaxy J5.

samsung-galaxy-j5-android-marshmallow-update Samsung start uitrol Marshmallow update Galaxy J5 (in India)

Hoewel we al heel lang voorspellen dat de Galaxy J5 ook een update gaat krijgen naar Android versie 6.0.1, bleven verdere voortekenen uit. Tot nu, want de Indiase versie van het toestel krijgt vandaag dus plotseling de 874 MB grote update met firmwareversie XXU1BPF4, die het toestel naar de nieuwste versie van het Android besturingssysteem brengt.

Tegelijk met de update komen ook de bijbehorende vernieuwingen in de TouchWiz interface mee, het verbeterde permissiemanagement, en de Doze functie die energie moet besparen als de Galaxy J5 op standby staat.

De update is vanaf nu beschikbaar op de Galaxy J5 in India. Voor de Nederlandse toestelvariant is de update nog niet te downloaden. Wanneer dit wel het geval is, valt in feite niet te voorspellen, en zelfs aan een uitspraak over of dit op korte termijn gaat gebeuren wagen we ons niet. Maar dát Marshmallow inderdaad naar de Galaxy J5 is bij deze dus definitief bevestigd.

(bron, via)

Beste Galaxy J5 aanbiedingen per provider

Reacties

 1. emtee zegt

  Ben erg benieuwd, ik heb zelf de J5 duo SIM variant en zou deze ook heel graag zo snel mogelijk op Marshmallow hebben draaien.
  Misschien kan Ashfaaq nog even melden waar hij de J5 gekocht heeft

 2. Paul zegt

  Mijn vrouw heeft via Bol.com afgelopen juni de witte J5 (model 2015) gekocht en ik de zwarte. Gek genoeg heeft zij haar telefoon inmiddels op 6.0 draaien en heb ik de 5.1.1 versie nog steeds. Hoe is dat te verklaren?
  I.v.m. wat kleine probleempjes heb ik haar telefoon terug gezet naar fabrieksinstellngen. Bij opstart begon de telefoon in het Duits wat na aankoop niet gebeurde overigens. Telefoon functioneert nu gelukkig naar behoren en ik kan niet wachten tot ik ook deze versie 6 heb.
  Maar de vraag is dus: waarom zij wel en ik niet?

Praat mee