Samsung Gear 360 verschijnt vandaag in Nederland, is pas later (weer) leverbaar

Het is vandaag 10 juni, en dat betekent dat Samsung’s Gear 360 camera officieel leverbaar is in Nederland. Of toch nog niet, want wie ‘m vandaag bestelt moet alweer even (nouja, een paar dagen) geduld hebben.

samsung-gear-360-leverdatum-15-juni Samsung Gear 360 verschijnt vandaag in Nederland, is pas later (weer) leverbaar

In Samsung’s eigen shop veranderde vandaag de status van de Gear 360 niet naar Op voorraad, maar er verscheen direct een nieuwe, toekomstige leverdatum voor eenieder die de nieuwe 360 graden camera nu bestelt: 15 juni.

De interesse in Samsung’s nieuwe, compacte 360 graden camera is dan ook erg groot – zeker nu er ook steeds meer gebruik(st)ers zijn die een Gear VR headset gebruiken, al dan niet in combinatie met de Galaxy S7 of S7 Edge. Tenslotte is de Gear 360 met zijn 2 fish eye lenzen (totaal: 30  megapixel beeld) bij uitstek geschikt voor het maken van video’s en foto’s die je dan met de Gear VR weer terug kunt kijken.

De Gear 360 biedt een vrij laagdrempelige instap in de 360 graden wereld, zogezegd. Bij Samsung zelf kun je ‘m bestellen voor € 349,99 (HIER). Ook bij Bol.com (HIER) is de leverdatum nu bijgesteld naar 15 juni.

Overigens kun je binnenkort ook onze eigen review van de Gear 360 verwachten, dus zet je schrap 😉 .

Galaxy deal tips

Reacties

  1. JvR zegt

    De Gear 360, 10-6-2016, bij Samsung besteld en vandaag (11-6-2016) ontvangen.
    Hij werkt perfect.
    Er zit helaas geen baterijlader bij, die moet apart gekocht worden.
    De Gear is ook via de USB van de PC op te laden.

Praat mee