‘Samsung Galaxy Note 7 heeft 3600 mAh batterij, lancering 2 augustus’

Samsung’s aankomende Galaxy Note 7 heeft mogelijk een accucapaciteit van 3600 mAh. Eerder werd nog een capaciteit van 4000 mAh genoemd.

samsung-galaxy-note-6-edge-note-7-edge-3 'Samsung Galaxy Note 7 heeft 3600 mAh batterij, lancering 2 augustus'

De Galaxy Note 7 met dual edge scherm, volgens eerder opgedoken renders

Tot nu toe dook bij geruchten over de technische specificaties van de Galaxy Note 7 keer op keer een batterij op met een capaciteit van 4000 mAh. Echter, de kans lijkt aanwezig dat het toestel het straks moet doen met een 10% lagere capaciteit van 3600 mAh. De Russische insider Eldar Murtazin wijst hierop, wanneer hij beweert dat het toestel in staat is meer dan 20 uur video af te spelen met het scherm op de maximale helderheid.

Mits correct, heeft de Galaxy Note 7 dezelfde accucapaciteit als de Galaxy S7 Edge, die eerder al bewees over een indrukwekkende accuduur te beschikken. Toch blijkt hiermee de hoop ijdel, dat de nieuwe Note dezelfde batterij heeft die ook in de recent in de VS gelanceerde Galaxy S7 Active te vinden is. Hoewel wij uiteraard fan zijn van grote batterijen, weten we ook dat er maar weinig te klagen valt als de Galaxy Note 7 straks een accuduur heeft die vergelijkbaar is met die van de S7 Edge. De vorige Note – verwarrenderwijs de Note 5 – heeft een accucapaciteit van ‘slechts’ 3000 mAh.

Overigens bevestigt Murtazin en passant ook dat Samsung de Note 7 – zoals verwacht – op 2 augustus zal onthullen. Het duurt dus nog exact vijf weken tot we weten of het toestel inderdaad een 3600 mAh accu heeft, of dat andere geruchten over een 4000 mAh exemplaar correct zijn.

Reacties

 1. Phil zegt

  Het lijkt er op dat het een stukje minder wordt dan steeds werd aangenomen??
  Veel beloven,….. maar wat gaat met nu werkelijk geven?

  Het lijkt meer een gepitte S& te worden?

  Dat is dan wel weer jammer,….

  de Note is zo toe aan een verbeterde versie in al zijn zijn!!!

  De prospectus leek goed,….

  Nu de realisatie nog?!?

Praat mee