Samsung Galaxy J5 (2016) review: dikke accu, metalen frame

Misschien wat eerder dan verwacht doet de Samsung Galaxy J5 (2016) zijn intrede op de Nederlandse markt. Eerder dan verwacht, omdat de eerste generatie Galaxy J5 in feite pas in de herfst van 2015 hier in de winkels belandde. Dat neemt niet weg dat de nieuwe J5 (2016) een paar erg interessante features meebrengt naar Samsung’s goedkopere productsegment.

samsung-galaxy-j5-2016-review-6 Samsung Galaxy J5 (2016) review: dikke accu, metalen frame

Als je snel wilt weten of de Galaxy J5 (2016) voor jou wel of niet dé smartphone is, kun je nu alvast de volgende puntjes overwegen.

De Galaxy J5 (2016) valt positief op door

  • zijn metalen frame en matte materiaalkeuze,
  • een indrukwekkende accuduur,
  • en het mooie scherm.

Minder te spreken zijn wij over

  • de prestaties van de hardware,
  • en de erg gemiddelde camera’s.

Deze punten vatten, wat ons betreft, het toestel in een notendop samen. Meer details lees je natuurlijk in onze uitgebreide Galaxy J5 (2016) review. Check ook de beste deals voor de  Galaxy J5 (2016) met abonnement per provider hieronder, of de prijzen voor een los toestel.

Beste Galaxy J5 (2016) aanbiedingen per provider

Reacties

Praat mee