Plaatjes: dit is wel/niet de Samsung Galaxy J3 (2017)

Na de Galaxy C5, de Galaxy J3 (2016) en de Galaxy J5 (2016), lanceert Samsung in China spoedig een of twee nieuwe modellen. Nee, niet de Galaxy Note 6 (of Galaxy Note 7, wie zal het zeggen). Wij kregen wel alvast wat plaatjes in handen van het toestel dat onlangs al opdook als de Galaxy J3 (2017).

samsung-galaxy-j3-2017-gray-2 Plaatjes: dit is wel/niet de Samsung Galaxy J3 (2017)

Via een Chinese keuringsinstantie dook kort geleden twee Samsung Galaxy telefoons op met modelcode SM-J3110 en SM-J3119 – volgens velen varianten van de Galaxy J3 (2017). Nu denken wijzelf niet dat dit toestel inderdaad die naam zal krijgen, maar hoe hij dan wel door het leven zal gaan weten we zo gauw ook nog niet. Wat we wel hebben zijn de plaatjes die verraden dat een officiële onthulling dichtbij is.

De afbeeldingen hier zijn van de SM-J3119, een toestel dat volgens de Chinese keuringsinstantie TENAA draait op Android 5.1.1, en een vijf inch AMOLED scherm heeft met een 1080p full HD resolutie. De accu zou een capaciteit hebben van 2600 mAh. We kunnen bevestigen dat het toestel inderdaad gelanceerd zal worden met Android Lollipop – overige specificaties kunnen we zo gauw niet verder nagaan.

In tegenstelling tot eerdere geruchten, zien we op de plaatjes geen directe aanwijzingen dat dit toestel een metalen behuizing heeft. Antennebanden ontbreken, en de achterklep is gewoon verwijderbaar – en de batterij dus verwisselbaar.

Vermoedelijk zullen de nieuwe J toestellen rond 18 juni gelanceerd worden, maar de kans lijkt klein dat ze dit jaar nog naar Nederland gaan komen. Mocht ze uiteindelijk wél in onze contreien belanden, dan waarschijnlijk pas over geruime tijd. Welke naam ze tegen die tijd dragen, zien we dan wel weer.

Galaxy deal tips

Reacties

  1. W zegt

    Ik zie dat de icoontjes in de hoeken er anders uit zien dan die van nu, Deze zijn meer vierkant en lichter van kleur + de camera ziet er anders uit. Betekent dit misschien een nieuwe versie van Touch-Wiz? or Android N? Wie weet.

Praat mee