Nederlandse Galaxy Tab S2 krijgt vanaf nu ook update naar Android Marshmallow (update: 9.7 inch WiFi nu ook)

Vanaf vandaag begint de uitrol van de update naar Android 6.0.1 Marshmallow op de Nederlandse Galaxy Tab S2. Als eerste komt het 9,7 inch model met 4G verbinding aan de beurt. Update 15-7: na de 4G variant, krijgt nu ook de WiFi versie van de Tab S2 met 9,7 inch scherm de Marshmallow update.

galaxy-tab-s2-marshmallow Nederlandse Galaxy Tab S2 krijgt vanaf nu ook update naar Android Marshmallow (update: 9.7 inch WiFi nu ook)

De Galaxy Tab S2 is de tweede serie Galaxy tablets die de update naar de nieuwste versie van het Android besturingssysteem krijgt – voor de Galaxy Tab A ging dezelfde update vorige week van start. En krijgt nu ook de Tab S2 dezelfde subtiele designupdates, het verbeterde permissiebeheer én de Doze functie die het energieverbruik van de tablet in standby reduceert.

Zoals altijd kunnen wij niet voorspellen wanneer de andere Tab S2 8.0 aan de beurt komt voor deze update. Maar de uitrol voor beide 9,7 inch modellen is in ieder geval een feit. Een aardige, zij het Engelstalige walk through van de nieuwe snufjes in Android Marshmallow vind je in de onderstaande video.

(video)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Remco zegt

  Sinds ik gisteren 6 juni 2016 de nieuwste update heb geüpdatet, doet mijn bluetoothtoetsenbord het niet meer. Kan iemand mij hier verder Meehelpen?

  Ik heb een Samsung galaxy tab S2 met 4g verbinding

  • Erwin zegt

   Verwijder eerst je toetsenbord uit de bluetooth lijst.
   Zoek nu naar nieuwe bluetooth apparaten door op ‘ Scannen’ te drukken.
   Druk nu op het toetsenbord ook de F11 toets in (toets met blauw bluetooth tekentje).
   De galaxy tab S2 ziet nu je toetsenbord weer en zal je vragen een code in te voeren op het toetsenbord.
   Het toetsenbord werkt nu weer als van ouds.

 2. Robertvenray zegt

  Snap Samsung echt niet, waarom moet de tab s2 8.0 langer duren dit is toch hetzelfde als de 9.7 inch versie. Ik zit met mij a5 2016 ook nog steeds te wachten, Samsung is erg traag met updaten zeg pufffffff

 3. Roland zegt

  Na update loopf er een felle lichtstreep van cz 1 cm breedtd ovec mijn zcher van de Galaxy S2 9.7
  Wanneef wordt dit verholpdn?

 4. Y Bode zegt

  Vanmiddag een update van m’n Samsung S2 9.7 Wifi gekregen.
  Alleen de mooie startprocedure met mooie 2 kleurige Samsung letters is er niet meer. Ook het begin riedeltje is weg. En als ik over het scherm veeg beweegt het “water”niet meer.

  Is dit normaal want ik vind dit een achteruitgang.

  • Erika zegt

   Here bij mij juist dezelfde opmerkingen… ook update is vol met snufjes ik nooit gebruik maar al mijn emoticons ben ik wel kwijt op een spel wat ik vaak speel… slechte update, vind het nu al jammer dat ik het toegestaan had om te installeren…

 5. Koi zegt

  Update 2 dagen geleden binnengehaald voor mijn Tab s2 9.7 maar ben sindsdien ook al bezig om vingerafdruk weer in te stellen als beveiliging maar dit wil echt niet meer lukken.
  Heeft hier iemand ook problemen mee?

Praat mee