Morgen in New York: Samsung evenement brengt nieuwe Gear producten (en..?)

Het is wat kort dag, maar Samsung heeft vanochtend uitnodigingen verstuurd voor een evenement dat morgen 2 juni in New York plaatsvindt. Op het programma: vermoedelijk de uitbreiding van de Gear lijn.

samsung-evenement-2-juni-new-york Morgen in New York: Samsung evenement brengt nieuwe Gear producten (en..?)

Hoewel het natuurlijk verleidelijk is om te hopen op een totaal onverwachte, vervroegde onthulling van de volgende Galaxy Note telefoon, lijkt de kans vooral groot dat Samsung morgen in New York de Gear Fit 2 en Gear IconX aan de wereld zal voorstellen.

Nadat wij ontdekten dat Samsung aan de Gear IconX – smart oortelefoontjes, oftewel: earables – werkt, doken deze tegelijk met de Gear Fit 2 op een aantal foto’s op. Sindsdien kwamen we over de Gear Fit 2 al zo’n beetje alles te weten, inclusief meer afbeeldingen, en het feit dat hij IP68 gecertificeerd is.

Hoewel we aanvankelijk dachten dat beide apparaatjes hun opwachting tegelijk met de Galaxy Note 6 zouden maken, lijkt het nu logisch dat Samsung ze dus morgen al onthuld op een apart evenement. Tenslotte wijst alles erop dat vooral de Gear Fit 2 op het punt staan aan het grote publiek voorgesteld te worden.

Tevens is de kans groot dat Samsung speciaal voor de Amerikaanse markt nog een keer de spotlights op de Gear 360 zal richten, die daar net als hier bijna leverbaar is.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee