Juni security patch beschikbaar voor Samsung Galaxy A5 (2016)

Op de unbranded Samsung Galaxy A5 (2016) is nu een update beschikbaar die de beveiligingspatch van de maand juni naar het toestel brengt. Update: ook op Vodafone’s branded toestelversie is de update inmiddels beschikbaar.

samsung-galaxy-a5-2016-update-security-patch-juni Juni security patch beschikbaar voor Samsung Galaxy A5 (2016)

Als er één Galaxy telefoon is, die door Samsung in een indrukwekkend strak ritme van updates wordt voorzien, is het wel de Galaxy A5 (2016). Voor dit toestel – althans, voor de niet bij een provider gekochte, unbranded versie, én voor die van van Vodafone – is nu een update beschikbaar met firmwareversie XXS2APE2.

Deze update doet vooral één ding: de stand van zaken op beveiligingsgebied bijwerken met de patches behorend bij de maand juni. Als je op je Galaxy A5 (2016) na het uitvoeren van de update naar het Toestel-info scherm gaat in de Instellingen, dan zie je onder Software-info dat het kopje Niv. Android-beveiligingspatch nu als datum 1 juni vermeldt.

Overigens zit ook de update naar Android 6.0.1 Marshmallow voor de Galaxy A5 (2016) in de pijpleiding, al is er nog geen zicht op wanneer deze uitgerold gaat worden. Tot die tijd houdt Samsung de beveiliging van Android 5.1.1 in ieder geval goed bij – zoveel is duidelijk.

(Dank, Geeke!)

Beste Galaxy A5 (2016) aanbiedingen per provider

Reacties

Praat mee