Galaxy J3 (2017) blijkt Galaxy J3 Pro te heten, is officieel onthuld

In China heeft Samsung de Galaxy J3 Pro gelanceerd. Dit toestel zagen we al voorbij komen zonder een duidelijk idee te hebben van de naam van het beestje.

samsung-galaxy-j3-pro Galaxy J3 (2017) blijkt Galaxy J3 Pro te heten, is officieel onthuld

Vorige week publiceerden wij als eerste officiële afbeeldingen van een nieuw model Galaxy J3 (2016) – voor het gemak toen Galaxy J3 (2017) gedoopt. Inmiddels heeft Samsung het toestel in China daadwerkelijk gelanceerd, en de naam Galaxy J3 Pro meegegeven.

De Galaxy J3 Pro volgt geen bestaande J3 modellen op, maar is in feite gewoon een licht aangepaste versie van de huidige J3, speciaal voor lokale provider China Telecom. Ondanks het metallic uiterlijk, is de telefoon van voor tot achter geconstrueerd uit hetzelfde polycarbonaat – plastic, ja – waar ook de ‘gewone’ J3 van gemaakt is.

In Nederland zullen we deze toestelversie nooit in de winkels aantreffen, en veel missen we er ook niet aan. Wij gaan binnenkort aan de slag met de Galaxy J5 (2016), met zijn aluminium frame een veel interessanter mid range smartphone.

Galaxy deal tips

Praat mee