Flinke vernieuwing interface Samsung Gear VR in de pijpleiding

Het heeft er alle schijn van dat de Oculus app voor Samsung’s Gear VR binnenkort een fikse vernieuwing zal ondergaan. Update 24-6: inmiddels is de hieronder beschreven update daadwerkelijk beschikbaar voor de Gear VR.

samsung-gear-vr-nieuwe-interface-oculus-app-1024x600 Flinke vernieuwing interface Samsung Gear VR in de pijpleiding

Op Youtube duikt een video op, waarop we goed kunnen zien hoe de interface van de nieuwe Oculus app eruit ziet, die later dit jaar op de Gear VR moet belanden. Wie bekend is met de omgeving die Oculus voor haar eigen Rift headset gebruikt, ziet dat dit – niet geheel onlogisch – dezelfde is.

Het is overigens niet de eerste keer dat de VR omgeving van de Oculus app op de Gear VR gaat veranderen. De huidige omgeving maakte eerder al veranderingen door, tenslotte.

Wanneer Oculus de app voor de Gear VR middels update van de nieuwe interface zal voorzien is nog niet bekend. In de hier getoonde interface ontbreekt op dit moment nog het gedeelte waar je je vrienden kunt toevoegen.

(via 1, 2)

Galaxy deal tips

Praat mee