Niet-Chinese versie van de Galaxy A9 Pro krijgt Wi-Fi certificatie

Een tijdje terug zagen we bij via de Indische import website Zauba al een notering van een eventuele globale versie van de Galaxy A9 Pro. Destijds was het niet meer dan een gerucht, maar gisteren hebben we via de gouwe ouwe Sammobile opgepikt dat hetzelfde model nu ook een Wi-Fi certificatie heeft gekregen van de Wi-Fi Alliance.

Het feit dat het toestel een notering krijgt van de Wi-Fi Alliance betekent dat de release van het toestel zeer dichtbij is. Zowel de dual-sim als de standaard versies van het toestel staan in de lijst wat een indicatie kan zijn dat ze beide tegelijk in de winkels zullen liggen.

Hoewel het hier dus gaat om een ‘wereldwijde’ release weten we nog niet precies over welke markten het precies gaat. Tot nu toe dook elders een toestelvariant op bestemd voor Zuidoost Azië, waar dergelijke grote smartphones ook nu ongekend populair zijn. Of we de Galaxy A9 ooit dichter bij huis tegen zullen is ook nu de vraag. Sterker nog: wij denken te weten dat dit niet zal gaan gebeuren.

a9pro-wifi Niet-Chinese versie van de Galaxy A9 Pro krijgt Wi-Fi certificatie

Even een korte update van wat de Galaxy A9 Pro nou ook alweer allemaal te bieden heeft:

  • 6-inch 1080p Super AMOLED beeldscherm
  • 4 GB RAM geheugen
  • 32 GB intern geheugen (+ microSD slot)
  • Octa-core Snapdragon 652 chipset
  • 16 megapixel camera (achterzijde)
  • 8 megapixel camera (voorzijde)
  • 5,000 mAh batterij
  • En natuurlijk Android 6.0.1.

(bron)

Galaxy deal tips

Praat mee