‘Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge krijgen Android N in het vierde kwartaal’

Er zijn maar weinig geruchten speculatiever dan wanneer Samsung grote Android updates uitrolt naar haar toptoelstellen, zeker als die uitrol nog maanden ver weg is. Toch duiken nu de eerste geruchten op over de update naar Android N voor de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge.

samsung-galaxy-s7-edge-android-n-update-wanneer 'Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge krijgen Android N in het vierde kwartaal'

Volgens een insider van Sammobile zou Samsung van plan zijn de update naar Android N nog voor het einde van dit jaar – in het vierde kwartaal – naar haar topmodellen te brengen. Daarmee zou de grote update een stuk sneller komen dan de Marshmallow update voor de Galaxy S6, die pas in februari op gang kwam.

Een snellere update is op papier natuurlijk prettig, al denken we hier met gemengde gevoelens terug aan de Lollipop update voor de Galaxy S5, die weliswaar sneller uitgebracht werd maar in eerste instantie veel problemen gaf, die later weer gefixt moesten worden met extra updates.

Waar je ook de voorkeur geeft – sneller, of beter – het is goed om in gedachten te houden dat dit gerucht erg vroeg opduikt. Er kan, en zal, nog een hoop veranderen de komende maanden. Tenslotte is Android N het teststadium nog helemaal niet uit, en weten we zelfs de officiële naam van deze variant nog niet. Met andere woorden: dit soort berichten nemen we niet alleen met een korrel, maar een flinke schep zout.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee