Samsung Galaxy J2 (2016) komt door FCC certificatie (en AnTuTU benchmark)

Dit weekend kwam er stilletjes een onaangekondigd dual-sim toestel van Samsung door het FCC certificatie protocol in America. Het toestel gaat voorlopig schuil onder codenaam SM-J210F wat voor de jongens en meiden van Sammobile genoeg reden is om te geloven dat het hier om de langverwachte Galaxy J2 (2016 editie) gaat.

Los van een 1500 mAh accu staan er helaas geen verdere details in de FCC notering over wat er zich zoal onder de motorkap van het nieuwe toestel bevindt.

Gelukkig zagen we een weekje of twee geleden al een AnTuTu benchmark voorbij komen waarin staat dat de Galaxy J2 (2016) hoogstwaarschijnlijk een 4.7-inch toestel zal zijn met een bescheiden 1.5 GHz quad-core processor, 2 GB aan RAM geheugen en 16 GB (uitbreidbaar) intern geheugen. Aan de achterkant zou zich een 8 MP camera bevinden en aan de voorkant een 5 MP ‘selfie-camera’. Dit alles zou dan bovendien draaien op de laatste versie van Android, namelijk 6.0.1.

galaxyj2-antutu-340x540 Samsung Galaxy J2 (2016) komt door FCC certificatie (en AnTuTU benchmark)

Over de beschikbaarheid van het toestel buiten Azië valt nog weinig te zeggen, maar gezien het feit dat de SM-J210F door de Amerikaanse FCC certificatie is gekomen is er grote hoop dat de Galaxy J2 (2016) ook in Amerika zal worden. Mocht dit inderdaad het geval zijn dan is er tevens een kleine kans dat het Europese vasteland dit jaar ook nog de release de Galaxy J2 (2016) mee gaat maken.

Galaxy deal tips

Reacties

  • DeepThought zegt

   Dit klopt inderdaad niet! 15500 mAh is toch wel ontzettend veel voor een smartphone 😛

   Goed opgemerkt, het is bij deze aangepast! (moet natuurlijk (1500 mAh zijn)

   Dank!

Praat mee