Samsung Galaxy A5 (2016) krijgt update met mei patches

Als er één toestel is dat door Samsung sinds release structureel maandelijks van beveiligingsupdates wordt voorzien, is het wel de Galaxy A5 (2016). Nu rollen de security patches van de maand mei op het toestel binnen.

samsung-galaxy-a5-2016-update-patches-mei Samsung Galaxy A5 (2016) krijgt update met mei patches

Voor de unbranded Galaxy A5 (2016), én de branded versie van Vodafone, is in Nederland nu de update met firmwareversie XXS2APD2 beschikbaar. Deze laat het Android besturingssysteem gewoon bij versienummer 5.1.1. Een blik in het Toestel-info scherm laat zien dat de beveiligingsstand bijgewerkt is naar 1 mei.

Hoewel het natuurlijk erg tof is dat Samsung de Galaxy A5 (2016) zo strak van beveilingsupdates voorziet, wachten velen natuurlijk uiteindelijk vooral op de aankomende grote update naar Android Marshmallow. Dat deze op komst is, stelden wij enige tijd geleden al vast – wanneer dit moet gaan gebeuren is nog absoluut niet bekend, maar uiteraard houden we je op de hoogte.

Beste Galaxy A5 (2016) aanbiedingen per provider

Praat mee