Hallo, Samsung Galaxy…. A4?

Samsung test in India een tot nu toe onbekende telefoon met de modelcode SM-A430. Volgens het vertrouwde naamgevingsschema zou dit dan de Galaxy A4 moeten zijn.

samsung-galaxy-a4-zauba-1024x213 Hallo, Samsung Galaxy.... A4?

In de Indiase importdatabase Zauba is een Samsung smartphone te vinden met modelcode SM-A430U – eeen Galaxy A4, als we de rest van de naamgeving in de Galaxy A serie volgen. Hoewel de database geen verdere details van dit toestel verraadt, is de prijs van het testtoestel opvallend hoog (denk: topmodel à la Galaxy S7 ).

In het verleden legde Samsung de merknamen vast van haar volledige serie A toestellen. Daar zat destijds opvallend genoeg wel een Galaxy A6 bij – die ook nu nog niet bestaat – maar geen Galaxy A4. Op zich hoeft dat natuurlijk niets te betekenen, maar of deze SM-A430 inderdaad ooit het levenlicht zal zien als de Galaxy A4 is allerminst een veilige aanname. Tot er meer informatie opduikt – als er meer informatie opduikt – houden wij dus een aardige slag om de arm.

In Nederland lijkt Samsung het voor dit jaar gewoon te houden bij de huidige Galaxy A3 (2016) en Galaxy A5 (2016), wat wel zo overzichtelijk is. Hier verwachten hier dus sowieso geen verdere A toestellen – onbekend of niet.

Galaxy deal tips

Praat mee