‘Samsung Galaxy A4’ krijgt 5,5 inch beeldscherm

Vorige week kwamen het bestaan van een mogelijke Samsung Galaxy A4 op het spoor. En nu duiken de eerste details van het toestel op.

samsung-galaxy-a4-specs-5-5-inch-scherm-1024x241 'Samsung Galaxy A4' krijgt 5,5 inch beeldscherm

In dit geval bedoelen we met ‘details’ in feite één specifiek stukje informatie dat opduikt over de Galaxy A4. Via dezelfde importdatabase die vorige week het bestaan van het toestel bevestigde, komen we nu te weten dat hij mogelijkerwijs is uitgerust met een 5,5 inch schermdiagonaal.

Mits dit toestel met modelcode SM-A430 inderdaad door het leven zal gaan als de Galaxy A4, én de vermeende schermgrootte klopt, dan past het toestel natuurlijk voor geen meter tussen de andere telefoons in Samsung’s A serie. De Galaxy A3 (2016) heeft tenslotte een 4,7 inch scherm, en de Galaxy A5 (2016) een 5,2 inch modelletje – hoe een 5,5 inch A4 met dit alles te rijmen valt is vooralsnog volledig onduidelijk.

Tot we meer tastbare gegevens over de Galaxy A4 te weten komen, blijven wij informatie over deze Galaxy A4 met een fikse zoutkorrel tot ons nemen.

Galaxy deal tips

Praat mee