Russische Galaxy S7 Edge Plus past slecht in broekzak, is 80 meter hoog

Oké, dat de Galaxy S7 Edge Plus groter zou worden dan de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge liet zich raden. Maar een Russisch exemplaar slaat iedere norm in de wind, met een hoogte van maar liefst 80 meter.

samsung-galaxy-s7-edge-plus-rusland-stunt Russische Galaxy S7 Edge Plus past slecht in broekzak, is 80 meter hoog

Russen kijken niet al te gauw ergens van op. En dus heeft het weinig zin de Galaxy S7 aldaar te promoten met een gewoon postertje. Een 80 meter hoge Galaxy S7 Edge – een Galaxy S7 Edge PLUS, zogezegd – heeft meer kans op aandacht. Aldus Samsung’s lokale PR team.

Het gevaarte is te vinden in Moskou’s Sokol district, en te zien vanaf ruim twee kilometer afstand. Hij staat natuurlijk niet vrij in de wind te zwaaien, maar is tegen de gevel van een flinke toren geplakt. Wat er met het apparaat moet gebeuren zodra deze campagne afloopt, is ons niet bekend. Mogelijk heeft Samsung Rusland een flinke opbergzolder.

samsung-galaxy-s7-edge-plus-rusland-stunt-2 Russische Galaxy S7 Edge Plus past slecht in broekzak, is 80 meter hoog

En voor de goede orde, nog een video:

(via)

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee