Roze Samsung Galaxy S7 (Edge) straks ook in Nederland te koop

Over een paar weken zijn ze dan ook in Nederland te koop: de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge in het roze.

roze-samsung-galaxy-s7-edge Roze Samsung Galaxy S7 (Edge) straks ook in Nederland te koop

Ruim een maand geleden dook de roze Galaxy S7 al op in Samsung’s thuisland. Toen was nog niet bekend of deze kleurvariant ook over zou gaan waaien naar Europa en Nederland. Via T-Mobile wordt nu duidelijk dat dit wel gaat gebeuren – beide toestelvarianten (S7 en S7 Edge) zijn vanaf 23 juni leverbaar in precies die kleur.

Behalve het tintje van de aluminium-en-glazen behuizing, is de roze Galaxy S7 (Edge) uiteraard volledig gelijk aan zijn andersgekleurde broertjes – ook qua prijskaartje. Alleen een extra roze achtergrondafbeelding zal op het toestel te vinden zijn, speciaal voor wie een dergelijke uniforme look kan waarderen.

Hoewel het T-Mobile is die de roze toestelvariant lanceert, lijkt de kans flink dat je deze S7 uitvoering straks ook bij andere winkels kun kopen. Wil je ‘m nu al reserveren? Check dan de exacte prijzen en aanbiedingen bij T-Mobile HIER. Vergeet ook niet dat er momenteel een actie loopt waarbij een gratis 64GB microSD kaart bij een Galaxy S7 kunt krijgen.

(via)

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee