Mais boum! Dáárvoor is de Samsung Galaxy S7 (Edge) inderdaad ook handig

Een handjevol nieuwe reclames leggen haarfijn uit waarom sommige eigenschappen van de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge erg handig zijn. Mais boum!

samsung-galaxy-s7-edge-reclames-donker-boum Mais boum! Dáárvoor is de Samsung Galaxy S7 (Edge) inderdaad ook handig

In een setje nieuwe reclamefilmpjes laat Samsung de beroemdheden thuis, licht een paar situaties uit waarin je blij bent met de waterbestendige behuizing van de Galaxy S7 (en S7 Edge, natuurlijk), én met de uitermate lichtgevoelige camera.

Het aardige is dat het in geen van beide filmpjes om situaties gaat waar de beste mensen aan dachten toen ze hun Galaxy S7 aanschaften. Een ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje, en zoals bekend worden de meeste mensen er niet handiger op naarmate ze verliefder zijn. Boum, et plongée, ofzo.

Of je inderdaad de camera van de Galaxy S7 nodig hebt om je kroost duidelijk te maken dat al die enge, duistere vormen helemaal niet zo angstaanjagend zijn, valt te betwijfelen. Maar inderdaad, het kán inderdaad prima, zo. Wat je óók kunt doen, is je badjas wat minder vreemd ophangen.

(via)

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee