Indirecte hint wijst op mogelijke komst Galaxy Note 6 Edge

Een in India door Samsung geïmporteerd machineonderdeel wijst mogelijk op de komst van een Galaxy Note 6 met edge scherm – een Galaxy Note 6 Edge, zogezegd.

wpid-wp-1464721456237 Indirecte hint wijst op mogelijke komst Galaxy Note 6 Edge

Om precies te zijn is in de Indiase importdatabase Zauba een metal mask ten behoeve van een mobile phone production line opgedoken. Opvallend is de bijgevoegde productcode SM-N935G. De Galaxy Note 6 zelf is de SM-N930 – de N935 is dan oftewel de Galaxy Note 6 Edge, of mogelijk ook de minder spectaculaire Note 6 Lite, waarover onlangs al geruchten de ronde deden.

Let wel, het gaat hier niet om een onderdeel van deze mogelijke Note 6 variant zelf, maar van een apparaat dat deel moet uitmaken van de productielijn van het toestel. Het is dus niet bepaald een direct ‘bewijs’ voor het bestaan of de komst van een dergelijke telefoon – maar als hint stoppen we ‘m voorlopig wel in de categorie ‘veelzeggend’.

Overigens wordt de Galaxy Note 6 pas zo half augustus verwacht. Berichten over de mogelijkheid dat Samsung de complete zesde generatie Note toestellen over zal slaan, om straks direct een Galaxy Note 7 te lanceren, nemen wij – tot er duidelijker signalen opduiken althans – niet al te serieus.

(via)

Praat mee