Handleiding Samsung Gear Fit 2 duikt op, armband komt ook naar Nederland (update: nieuwe plaatjes)

Hoewel Samsung de Gear Fit 2 nog niet officieel is onthuld, kun je nu alvast door de (Engelstalige) handleiding bladeren. Tevens kunnen we bevestigen dat hij binnenkort ook in Nederland te koop zal zijn.

gear-fit-2-voor-zwart Handleiding Samsung Gear Fit 2 duikt op, armband komt ook naar Nederland (update: nieuwe plaatjes)

Een tijdje geleden alweer dook de Gear Fit 2 voor het eerst op een setje afbeeldingen op, waarmee in één klap duidelijk werd dat de eerste Gear Fit – inmiddels alweer bijna twee jaar oud – eindelijk een opvolger krijgt. Alle details van de Gear Fit 2 liggen nu op straat door de vroegtijdig opgedoken handleiding (PDF).

Daarin valt onder meer te lezen dat het apparaat bestand is tegen water – denk: IP68, net als de Galaxy S7 – en dat hij vergezeld wordt door een charging dock die aan die van de Gear S2 doet denken. Bediening gaat deels door het 1,84 inch AMOLED scherm, maar ook door de twee fysieke Home en Terug knoppen.

samsung-gear-fit-2-bediening-1024x263 Handleiding Samsung Gear Fit 2 duikt op, armband komt ook naar Nederland (update: nieuwe plaatjes)

Wanneer Samsung de Gear Fit 2 daadwerkelijk lanceert, en met welk prijskaartje, is nog niet bekend. Wel kunnen we definitief bevestigen dat hij ook in de Nederlandse winkels zal komen te liggen. Hopelijk weten hier binnenkort meer over.

Update: in aanvulling op de bestaande plaatjes van de Gear Fit 2, hebben nog wat meer beeldmateriaal opgeduikeld. Je weet wel, ten behoeve van iedereen die nieuwsgierig is:

gear-fit-2-strap Handleiding Samsung Gear Fit 2 duikt op, armband komt ook naar Nederland (update: nieuwe plaatjes)

 

gear-fit-2-side Handleiding Samsung Gear Fit 2 duikt op, armband komt ook naar Nederland (update: nieuwe plaatjes)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Peeters-Coolen zegt

  Heb een Samsung Gearfit 2 polshorloge , ben de sluiting :DRUKKNOP kwijt geraakt !!!!
  Kan de horloge niet meer dragen !!
  Kan ik zo een drukknop bestellen ?
  Ondertussen zie ik dat de drukknopsluiting vervangen is door een gespsluiting !

  Graag antwoord per kerende !

Praat mee