Galaxy S7 Edge krijgt vervroegde veiligheidsupdate (momenteel alleen in Spanje)

Hoewel de maand juni nog een paar dagen op zich moet laten wachten is de veiligheidsupdate voor de Galaxy S7 al uitgerold. De security patch stond gepland voor juni, maar blijkbaar konden de Koreanen niet zo lang wachten 😉

gsmarena_002 Galaxy S7 Edge krijgt vervroegde veiligheidsupdate (momenteel alleen in Spanje)

Het is niet de eerste keer dat een Samsung toestel een vervroegde security update krijgt. Zo gingen bijvoorbeeld de Galaxy Note 4 en de Galaxy S6 het nieuwste vlaggenschip al voor met security de updates van mei.

Er is momenteel nog niet bekend wat de update nog allemaal met zich meebrengt – naast de nodige veiligheid fixes achter de schermen natuurlijk. Het lijkt erop alsof de update vooralsnog alleen in Spanje is uitgerold op het moment van schrijven.

De kans is dan ook groot de we dezelfde update ook hier in Nederland de komende dagen te zien krijgen. Mochten Nederlandse S7 Edge eigenaren toevallig een update spotten de komende dagen dan horen we dat natuurlijk graag in de comments 😉

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Reacties

  1. Marco Zwetsloot zegt

    Volslagen losgeslagen bij Samsung….S6 unbranded zit nog steeds op security update van april te wachten. Prioriteiten stellen kunnen ze niet zo te zien !

    • Marciano zegt

      Oke dan ben ik gelukkig niet de enige, dacht dat er wat was met mijn telefoon. Gelukkig is dat nu buitengesloten, tijd van plaatsing nog niet de update binnen gekregen.

Praat mee